JOGA

Joga je disciplina koja podstiče vitalnost tela, oplemenjuje osećajni, socijalni i duhovni život. Joga ne predstavlja samo fizičke vežbe, iako ne treba isključiti njihov delotvorni učinak na poboljšanje ukupnog zdravlja i vitalnosti. Joga predlaže način tj. “filozofiju sadržajnog življenja”, odnosno skup plemenitih i praktičnih smernica za uravnotežen, sadržajan i odgovoran život.

Art Yoga Similiris

Art Yoga Similiris je novi stil joge nastao u Joga savezu Srbije, kao potreba spajanja senzibiliteta joge i umetnosti pokreta. Zadržavajući osnovna načela joga usavršavanja, uključuje i elemente savremenog plesa. Art Yoga Similiris je svojevrsna meditacija u pokretu – baklja svesnosti koja u učesnicima i gledaocima budi bogatstvo doživljaja. Serijal asana izvodi se uz muziku, disanje prati pokret koji je usklađen sa melodijom i ritmom a pažnja se premešta sa jednog na drugi energetski centar.

Art Yoga Similiris

Vežbe vodi:

Ana Miletić rođena je u Vršcu 1983. godine. Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, a trenutno je na doktorskim studijama na istom. Jogom se bavi od 2005.godine. Sertifikat instruktora joge stekla je 2008.godine u Joga savezu Srbije, gde se i dalje konitinuirano usavršava uz vođstvo Učitelja prof.dr Predraga Nikića.